کاشت ناخن و انواع روش های آن
آیا کاشت ناخن و کاربردهای آن را میشناسید؟ اگر از ظاهر ناخنهایتان راضی نیستید، میتوانید از کاشت ناخن برای زیباتر شدن آنها کمک بگیرید. این روش که به تازگی مورد استفاده عموم مردم قرار گرفته است، سلامت ناخنهای شما را نیز تقویت کرده و از شکستن آنها جلوگیری میکند. کاشت ناخن به کمک روشهای مختلفی انجام میشود؛ اما به طور کلی در این فرآیند یک لایه از مواد مختلف بر روی ناخن اصلی شما قرار میگیرد. این لایه تا حدود ۳ هفته دوام دارد و پس از آن باید ترمیم شود. در ادامه با روشهای مختلف کاشت ناخن آشنا خواهید شد.
کاشت ناخن با استفاده از پودر آکریلیک
کاشت ناخن با کمک گرفتن از مواد مختلفی انجام میشود؛ برای مثال یکی از محبوبترین روشهای کاشت، استفاده از پودری مخصوص است. این پودر از مواد آکرلیک تهیه شده و مقاومت بالایی در برابر شکستن یا آسیب دیدن دارد. ناخن کار با استفاده از قلم و مایعی مخصوص، مقداری از پودر را بر روی ناخن شما گذاشته و آن را به طور یکنواخت پخش میکند. پس از این مرحله و بعد از خشک شدن کامل مواد بر روی ناخنهای شما، به کمک لاکهای مختلف و ابزار تخصصی، طرح مورد نظر شما بر روی ناخنهایتان اجرا میشود.
از مهمترین مزیتهای روش کاشت پودر میتوان به مقاومت بالای مواد در برابر فشار اشاره کرد. از طرفی پس از قرار گرفتن مواد بر روی ناخن شما، فرآیند خشک شدن و سوهان کشی به سرعت انجام میشود. این موضوع نیز میتواند در وقت مشتری و ناخن کار به شدت صرفه جویی کند. ناگفته نماند که کاشت با پودرهای مخصوص به مراقبت نیاز دارد و بهتر است در زمان تعیین شده، ترمیم توسط ناخن کاری حرفهای انجام شود.
** دوره های تخصصی آموزش کاشت ناخن، در مدرسه گاتامد **
کاشت ناخن با کمک گرفتن از ژل
ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که بعد از لاک زدن، بخشی از لاک از روی انگشت شما کنده شده یا از بین رفته است. در این شرایط کمک گرفتن از لاک ژل مخصوص ناخن میتواند مشکل شما را تا حدودی از بین ببرد. در این روش ناخن کار با کمک گرفتن از ژلی مخصوص، لایه نازکی بر روی ناخنهای شما ایجاد میکند. از آنجایی که این ماده به کمک اشعه یو وی خشک میشود، ماندگاری متوسطی داشته و طرح و نقش روی آن به هیچ عنوان از بین نمیرود.
این روش در مقایسه با کاشت پودر، مقاومت پایینتری دارد؛ اما ظاهر ناخن بسیار طبیعیتر خواهد بود. در این شرایط اگر ظاهر مصنوعی ناخنهای کاشته شده را دوست ندارید و از لاک زدن به صورت مداوم خسته شدهاید، میتوانید با کمک گرفتن از لاک ژلهای با کیفیت، مشکلتان را برطرف کنید. فراموش نکنید که این روش نیز به ترمیم مستمر و منظم نیاز دارد.
کاشت ناخن به روش بیبی بومر و جزئیات مربوط به آن
اگر به دنبال کاشتی با رنگ طبیعی هستید، میتوانید از روش بیبی بومر کمک بگیرید. در این روش از ۲ رنگ سفید و هلویی برای کاشت استفاده میشود. فرآیند و ظاهر کلی کاشت به کمک این روش مانند دیگر روشها است. تنها تفاوت روش بیبی بومر با سایر روش های کاشت، ظاهر و رنگ طبیعی ناخنهای شما است. بهتر است بدانید که این روش نیز تا حدودی در برابر فشار و ضربه مقاوم است؛ اما به ترمیم در زمان تعیین شده نیاز دارد.
کاشت ناخن با استفاده از تیپ
از آنجایی که فرایند ناخنکاری و یکدست بودن مواد بر روی انگشتان شما تا حدودی دشوار است، بسیاری از ناخن کاران برای بهتر شدن ظاهر کاشت از محصولاتی به نام تیپ کمک میگیرند. تیپها از جنس پلاستیک بوده و ظاهری شبیه به ناخن شما دارند. این محصولات با قرار گرفتن بر روی ناخن مشتری به کاشت ناخن حرفهای کمک شایانی میکنند. اگر به دنبال کاشتی با ظاهری بی نقص هستید، بهتر است از ناخن کارتان بخواهید که برای کاشت از تیپها کمک بگیرد.
بررسی کاشت ناخن به روش فایبرگلاس
اگر در زمینه کاشت و ترمیم ناخن اطلاعاتی داشته باشید، ممکن است نام روش فایبرگلاس را نیز شنیده باشید. این روش چندان معروف نیست؛ اما روش مناسب و با کیفیتی محسوب میشود. فایبرگلاس لایه نازکی است که با مهارت بسیار زیاد بر روی ناخنهای طبیعی قرار میگیرد و به کمک مواد مختلفی بر روی ناخن خشک میشود. فرآیند کاشت با فایبرگلاس دشوارتر از دیگر روشهای کاشت است؛ اما ظاهری طبیعیتر دارد.
بهتر است بدانید که برخلاف دیگر روشها اگر بخشی از ناخن شما در طول دوره بشکند، میتوانید به سادگی همان بخش را ترمیم کنید و نیازی نیست کاشت ناخن را از اول انجام دهید. دوام و ماندگاری فایبرگلاس با در نظر گرفتن ضخامت کم مواد بسیار عالی است. فراموش نکنید که کاشت به کمک این روش باید توسط فردی متخصص انجام شود که مهارت و تجربه بالایی در زمینه کاشت داشته باشد.
چگونه از ناخن های کاشته شده مراقبت کنیم؟
همانطور که گفته شد، در بسیاری از این روش ها، پس از آسیب دیدن یا شکستن بخشی از ناخن، لازم است کاشت ناخن مورد نظر را از اول انجام دهید. در این شرایط مراقبت از ناخنهای کاشته شده در وقت و هزینه شما به شدت صرفه جویی خواهد کرد. در ادامه چند نمونه از راهکارهای مراقبتی از ناخنهای شما در زمان کاشت را معرفی خواهیم کرد.
- ترمیم ناخن را جدی بگیرید: ترمیم ناخن از زمان کاشت پس از ۳ هفته انجام میشود. موادی که بر روی ناخن شما قرار گرفته، همراه با رشد ناخن شما بلندتر میشوند؛ بنابراین احتمال آسیب دیدن آنها نیز افزایش مییابد. در این شرایط ترمیم میتواند سلامت ناخن شما را تضمین کند.
- تماس انگشتان با آب را کاهش دهید: آب میتواند به لایههای داخلی کاشت نفوذ کرده و در دراز مدت باعث خراب شدن کاشت شود. در این شرایط بهتر است پس از کاشت، تماس انگشتان با آب را به حداقل برسانید.
- برداشتن کاشت ناخن بدون ابزار تخصصی اشتباه است: اگر برای ناخن شما مشکلی پیش آمده است، بهتر است به ناخن کارتان مراجعه کنید. برداشتن ناخن کاشته شده به تنهایی و با استفاده از ابزاری مثل ناخن گیر میتواند صدف ناخن شما را به طور کلی از بین ببرد.
نتیجه گیری
در مطالب فوق ابتدا کاشت ناخن را معرفی کرده و سپس انواع روشهای مربوط به آن را بررسی کردیم. اگر دوست دارید برای حفظ ظاهر و سلامت انگشتان خود از روش های کاشت و ترمیم ناخن کمک بگیرید، بهتر است قبل از اقدام، در این زمینه تحقیقات گستردهای انجام دهید. مهارت و تخصص ناخن کار شما نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و به صورت مستقیم بر روی سلامت ناخنهای شما موثر خواهد بود. بهتر است بدانید که هزینه کاشت با در نظر گرفتن جزئیات مختلف مثل مواد مورد استفاده در فرآیند، تعیین میشود.